top of page
Ara

Yerli Firmalar, MWC Barcelona - Mobil Dünya Kongresi’ne Damga Vurdu


Barcelona’da düzenlenen Mobil Dünya Kongresi, başta yeni akıllı telefonlar olmak üzere mobil teknolojilerdeki en son gelişmelere sahne oldu. Dört günlük MWC Barcelona etkinliği boyunca tüm dünyadan teknoloji devleri ellerindeki en yeni teknolojileri gözler önüne serdi. Yılın en önemli teknoloji fuarı MWC Barcelona’da İstanbul Ticaret Odası’nın organizatörlüğünde kurulan Türkiye standında Türkiye’den de önde gelen birçok yerli teknoloji firması dünyayla buluştu.


Türkiye standının gözdelerinden biri ise Sigma Group oldu. Şirketin global telekom operatörü olan markası Sigma Telecom’un uluslararası partnerleri ve müşterileriyle buluştuğu MWC Barcelona’da Sigma Group’un yeni teknolojileri ve markaları da görücüye çıktı. Sigma Group, 20 yıllık uluslararası deneyiminden gelen global bağlantıları ile hem köklü markası Sigma Telecom’u hem de yeni yazılımlarını iş dünyasına ve tüm dünyadan meraklılara tanıttı.


MWC Barcelona - Mobil Dünya Kongresi’nde Sigma Group’un projelerini inceleyenler arasında oldukça önemli ziyaretçiler de vardı. Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı Başkan Yardımcısı Dr. Celal Sami Tüfekci, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Başkanı Ömer Abdullah Karagözoğlu ve İstanbul Ticaret Odası Başkanı Şekib Avdagiç, Sigma Group’un standını ziyaret ederek şirketin son teknolojileri hakkında bilgi alırken teknoloji basınından Hakkı Alkan gibi önemli isimler de Sigma standında inceleme ve röportaj gerçekleştirdiler.


Uluslararası telekom operatörü olarak dünyanın dört bir yanında 170 ülkeye ses ve SMS taşıyan Sigma Telecom, işletmelerin iletişim ihtiyaçları için sabit telefon hattı, toplu SMS paneli, sanal santral ve çağrı merkezi alt yapısı sunuyor. Sigma Group’un günümüz teknolojilerine hızlı adapte olan yazılım ekibinin geliştirdiği Cheyny uygulaması ise, değerli eşyalara dijital sertifika sağlayan Türkiye’nin ilk NFT sertifika uygulaması olarak Mobil Dünya Kongresi’nde Sigma Group’un geliştirdiği diğer uygulamalarla birlikte ilgi odağı oldu. İş dünyası için ise Sigma Group’un dünya çapındaki bağlantılarından ve sahip olduğu geniş yetenek havuzundan faydalanarak uluslararası insan kaynakları ve proje geliştirme hizmeti sunan Clean Connect de MWC Barcelona’da farklı ülkelerden gelen, işlerini büyütmek isteyen şirketlerin dikkatini çekti. Aynı zamanda Sigma Group’un bünyesinde yer alan ve grup şirketlerinin tüm pazarlama, kurumsal iletişim, kurumsal kimlik ve dijital işlerini başarıyla sürdüren 360 derece pazarlama ajansı Saola Marketing, şirketlerin her türden geleneksel ve dijital pazarlama ihtiyaçları için çözümler sunuyor.


9 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
Logo-saola-8.png
35d9ec_093b7c9e38bd4977a017d9491ba321f3_mv2.webp

Ofis

Atatürk Mahallesi Ataşehir Bulvarı Ertuğrul Gazi Sokak Metropol İstanbul A Blok No: 2E Kat: L1 F: 9 Ataşehir / İstanbul

İletişim

info@saolamarketing.com
 

+90 850 8990011

Takipte Kalın

instagram_edited.png
linkedin (1)_edited.png

© 2021 Tüm Hakları Saklıdır. Saola Marketing Bir Sigma Group Markasıdır.

bottom of page